Bestäm dig någon gång!

Ni vet när man är sådär galet pirrig och nykär….

Precis så känns detta projektet för mig! Jag vill inte göra något annat än att fixa och greja, planera och handla. Men just shoppingen får jag begränsa just nu. Men jag surfar och drömmer på alla leverantörers hemsidor gör jag varje dag.

Vilka godingar jag fått tag på!

Inte riktigt än vill jag avslöja vilka det blir men jag kan lova att det kommer bli helt amazing! Det kommer att bli lite utlottningar och annat kul innan öppning. Nu ska jag snart beställa garn och börja färga upp en massa så jag har ett litet lager. Tror att de sista veckorna innan öppning kommer vara så fullt upp så då hinner jag inget annat än att greja i själva butiken.

Den här veckan har jag iallafall bestämt mig för loggan. Innan jag hinner ändra mig för 25e gången så gjorde jag det bara. Så nu har jag beställt etiketter, visitkort, klistermärken och presenter till de första 100 kunderna. Nu får det bli så! Jag är nöjd men tänker hela tiden att det kan bli lite bättre. Någon gång måste man bara bestämma sig för det kommer hela tiden nya idéer i mitt huvud.

Nu behöver jag hitta nytt fokus. Imorgon blir 11års firande för min lilla dotter, möte med leader sjuhärad, fika med bästisen och familjens favoritprogram Bäst i test! Förhoppningsvis lite pyssel med stora dottern. Vi planerar ihop och har fina stunder tillsammans samtidigt som jag gör stickmarkörer och annat som behövs inför kommande invigning. Kvalitetstid för oss båda.

Nu väntar kudden på mig!

Ses snart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: