Blogg

Garnkammarens resa

Garn i mitt hjärta

I veckan har jag färgat sockgarner. Har väntat på att det ska torka så jag kan börja sticka i det och se resultatet. Tror det blir ankelsockar och hoppas det kan bli 2 par. Har även varit på min kurs med Creative Cluster i veckan och lärt mig massor med nya saker. En helt fantastiskFortsätt läsa ”Garn i mitt hjärta”

Händelserik höst

Jag har släppt 2 mönster nu på kort tid. Det ligger mycket arbete bakom ett sånt släpp. Från idé till ett färdigt mönster. Hur mycket tid man än lägger så slinker det ofta in något fel eller något man kunde gjort bättre. Alla eller de flesta ska kunna förstå vad man menar när man beskriverFortsätt läsa ”Händelserik höst”

Höstens nyheter

Nu är hösten är här! Skolorna har startat och folk är tillbaka på jobbet. Det märks! Dels för att mina barn varit sjuka konstant sen veckan efter skolstart. Ett berg av covidtester är gjorda men som tur är har det varit negativt. Jag har fått mina 2 sprutor och klarat mig undan deras baciller. MenFortsätt läsa ”Höstens nyheter”

En helt galen sommar!

Nu har jag haft öppet i över 3 månader. Tiden har fullkomligt sprungit iväg. Vilken feedback jag har fått! Jag är så glad och tacksam för att ha kunnat göra detta till mitt eget äventyr. Jag har lärt mig otroligt mycket på vägen och haft otroligt roligt. Sen finns det alltid en baksida med attFortsätt läsa ”En helt galen sommar!”

Filmtajm

Förra helgen hade vi filmteam här på Härenebro. Vi fick göra reklam för vår verksamhet. Alltså jag är ju inte alls bekväm med att prata med en kamera i ansiktet så jag har ju skämskudde varje gång jag tittar. Men jag tycker de gjorde en fin liten film och fick med miljön väldigt bra. JagFortsätt läsa ”Filmtajm”

Nu är vi igång!

Efter 2 veckors hårt slit var det äntligen dags för den stora premiären. Vilken toppenhelg det blev! Den responsen var som kolsyra i helgen kroppen. Massor med människor som står både nära och inte lika när uppvaktade mig med blommor och bubbel. Men det bästa av allt. Alla som såg vad jag gjort av dennaFortsätt läsa ”Nu är vi igång!”

Smygpremiär

Ja, vi kör en liten smygstart under påsken. Jag kommer finnas på Mormor Bettys Kringlor under långfredagen och påskdagen kl 11-16 så ni kan få se och känna på mina garner. Fram tills dess väntar jag en stor leverans garn från Imagine wool och färgningen är i full gång av de ofärgade baser jag redanFortsätt läsa ”Smygpremiär”

Fullt ös!

Den här veckan är lite av en kaosvecka för mig. Jag jobbar nästan 60 timmar på mitt vanliga jobb och jag har dessutom haft möte med min revisor, utvecklingssamtal med ett barn, möte med leader och skrivit och skickat min ansökan till leader fram och tillbaka. Några gånger blev det innan vi var nöjda. FåttFortsätt läsa ”Fullt ös!”

Bestäm dig någon gång!

Ni vet när man är sådär galet pirrig och nykär…. Precis så känns detta projektet för mig! Jag vill inte göra något annat än att fixa och greja, planera och handla. Men just shoppingen får jag begränsa just nu. Men jag surfar och drömmer på alla leverantörers hemsidor gör jag varje dag. Vilka godingar jagFortsätt läsa ”Bestäm dig någon gång!”

Läser in…

Något gick fel. Ladda om sidan och/eller försök igen.


Följ min blogg

Få nytt innehåll direkt till din inkorg.

%d bloggare gillar detta: