Höst igen!

Nu känns det som att jag hittat hem i nya butiken och jag har massor med idéer som jag vill genomföra framöver.

Förra veckan släppte jag mitt nya mönster. Murartorgvantarna, ett par riktigt härliga torgvantar som stickas i Sandnes Alpakka.

Murartorgvantar

Igår kom det nya färger i Alpakka, Sunday och Alpakka silke. Alpakka silke är nämligen höstens mysigaste tröja stickad med.

Franky all size

Franky är en tröja som finns i flera olika ”storlekar” lite beroende på hur man vill ha sin oversize-tröja, men alla har samma breda mudd längst ner. Jag tycker den är så snygg men är ändå enkel och passar lika bra till vardags som till lite festligare tillfällen. I Alpakka silke kommer den bli helt fantastiskt mjuk och få ett fint fall på kroppen.

Rekommenderas varmt!

På tisdag börjar tröjkursen och ni ska bara veta hur mycket jag har längtat efter att kicka igång detta.

Veckan efter drar vi igång med tå-uppkursen. Det kommer nog bli ett himla kackel den kvällen. Jag ska försöka få alla att förstå och det kommer nog bli rörigt om jag inte når fram. Jag ska använda veckan åt att öva på hur jag bäst förklarar.

Jag ser väldigt mycket fram emot hösten iallafall!

Hoppas vi ses!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: