Flyttat och klart!

Så gick flytten till byn. Två veckor intensivt arbete. Först måla och fixa i lokalen och sedan packa och flytta. Mitt i allt detta avslutade jag min stickutbildning efter pandemipaus. Jag åkte upp till Storvik utanför Gävle och fick i dagarna tre en härlig paus och återträff med garnkompisarna. Vi lärde oss att labb-färga garner och hade hur mysigt som helst.

Jag önskar att jag kunde gå fler utbildningar i ämnet. Men då får det bli på närmare håll.

Efter en massa slit av både vänner, familj och jag själv kunde jag till slut fira med ett mingelparty på måndagen förra veckan. På tisdagen kunde jag öppna upp för alla härliga kunder. Har fått ett fint välkomnande hit. Kul att så många kommer in och kikar.

Nu ska jag snart börja planera för höstens kurser. Ska bli jättekul att få sparka igång mina drömmar.

Nu väntar en fin sommar. Bästa avkopplingen… Stickning, virkning, handarbete!

Välkommen in att se även mina andra presentartiklar/inredning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: