Händelserik höst

Jag har släppt 2 mönster nu på kort tid. Det ligger mycket arbete bakom ett sånt släpp. Från idé till ett färdigt mönster. Hur mycket tid man än lägger så slinker det ofta in något fel eller något man kunde gjort bättre. Alla eller de flesta ska kunna förstå vad man menar när man beskriver en teknik. Men allas hjärnor fungerar ju inte likadant. Särskilt inte som min! Jag går ständigt runt och ser mönster i saker, kan visualisera hur saker kommer att bli men har svårt att ta in andras beskrivning och svårt att uttrycka vad jag ser. Så idag har jag lagt in en ny flik med hjälpvideos för de som har svårt med text men lätt att se och lära av det. Det finns många bra videos på youtube men just den ökningen jag gör hittar jag inte där. Så för de som köper mina julvantar kan man gå in här för att kolla på filmen. Det är ju bra stöd tänker jag.

Kom gärna med önskemål om det är något ni inte hittar på nätet men vill se i videoform.

Sen har jag en annan nyhet.

Det kommer från och med imorgon att finnas sockgarn till försäljning. Runt 100kr för ett nystan som räcker till ett par. Nästa vecka kommer jag färga sockgarn som kommer finnas att köpa till nästa helg.

Sen en till nyhet är att från och med 1 november kommer jag bara ha öppet på helgerna och vissa fredagar. Men jag kommer ha en liten hylla inne på bageriet med grejer att köpa, kvarnen kommer att vara öppen men inte min butik. Ni är välkomna att höra av er om ni vill att jag ställer in något till er i bageriet som ni behöver. Jag kan även öppna upp någon kväll om det skulle behövas. Annars är jag på andra äventyr ett tag och återkommer med vanliga öppettider i mars/april. Stickcaféerna rullar på som vanligt de helger vi har bokat.

På skyltsöndagen i Vårgårda står jag i en av de små röda bodarna och säljer garn och mönster-kit för den som är sugen att ses där.

Julmarknad här på Härenebro den 12/12 med massa lokala säljare.

Sen är det snart jul!

Hur snabbt gick inte detta året eller?

Varmt välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: