Höstens nyheter

Nu är hösten är här! Skolorna har startat och folk är tillbaka på jobbet. Det märks! Dels för att mina barn varit sjuka konstant sen veckan efter skolstart. Ett berg av covidtester är gjorda men som tur är har det varit negativt. Jag har fått mina 2 sprutor och klarat mig undan deras baciller.

Men det märks att vi har mindre besök ute på Härenebro så jag har lagt mycket tid till att rensa ut sommarprylarna och gjort plats för nyheterna som snart anländer. Nya garner har börjat ramla in och jag har fått mycket sticktid.

Senaste dagarna har jag jobbat på med min webbutik så den kommer lanseras inom kort. Blir kul att se om någon hittar dit och hur det kommer gå. Pirrigt, lärorikt och jobbigt.

Höstens stickcaféer har dragit igång. 4/9 pratade vi höstens trender.

Den 25/9 kommer vi prata mönsterkonstruktion och hur man stickar uppifrån och ner och kan baka in sitt eget mönster för att få en helt egen design.

9/10 kommer StinaMaria med sin nya bok och håller oss sällskap, berättar om sin bok och förhoppningsvis står ni i kö för att köpa den. Som jag längtar tills dess! Men jag står först i kö! 😀

Nu kör vi! Höststickningen är här och förgyller våra regniga dagar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: