En helt galen sommar!

Nu har jag haft öppet i över 3 månader. Tiden har fullkomligt sprungit iväg. Vilken feedback jag har fått! Jag är så glad och tacksam för att ha kunnat göra detta till mitt eget äventyr. Jag har lärt mig otroligt mycket på vägen och haft otroligt roligt. Sen finns det alltid en baksida med att vara egen företagare. Man måste ha koll på allt och ta alla beslut. Inget blir gjort om jag inte gör det själv. Men samtidigt får jag det som jag vill. Ingen fet lön blir det heller. Särskilt inte nu i början. Men jag hoppas ju att jag kan bygga vidare och till slut leva på detta och faktiskt kunna ta ut en ordentlig lön. För JAG mår så mycket bättre och jag har tid mer tid och ork till saker.

Jag är i alla fall väldigt nöjd med perioden som varit. Nu blickar jag framåt i höstmörkret. Det kommer mycket nytt både i stickvärlden och bland inredningen.

Förra veckan var jag på en mässa och hade tjejmys med bästisen. Lite orutinerat att ta fel bil med sig En planerad övernattning i Göteborg gjorde ju det inte lättare att shoppa på plats. I måndags var det ny mässa i Falköping. Då tog jag stora bilen och fick med mig massa nya varor hem direkt. Tog hela kvällen att packa upp det men jag hade god hjälp av ena dottern som älskar att hjälpa till.

Vissa saker finns redan nu i butiken, vissa står och väntar på lagret då det inte är dags riktigt än. Vissa saker kommer med lastbil om några veckor.

Förra veckan hade jag även en privat bokning här i kvarnen. Ett gäng glada kvinnor som åt och hade kul tillsammans. Det blev såklart massor med prat om garn, mönster och stickning. Lite quiz till kaffet och prisutdelning till den som hade störst kunskap i garnvärlden. Väldigt uppskattat från båda håll.

Jag älskar verkligen när det kommer hit människor som brinner lika starkt för det här som jag gör. Man kan aldrig lära sig något fullt ut, särskilt inte saker som utvecklas konstant. Därför lär man sig alltid något nytt och ser nya saker. Det är det som är så kul.

I höst börjar jag även på en spännande utbildning inom kreativ innovation. Det ska bli riktigt kul att få vara en del av.

Men vi kommer hålla öppet ons-sön 11-16 hela hösten.

Stickcaféet har jag bestämt att flytta på då det blir alldeles för sent att köra torsdagskvällar nu under hösten. Man är trött efter jobbet och 16 är för tidigt för de som jobbar. Så jag har valt ut vissa lördagar som kommer att bli under hösten. Då kommer vi att ha teman där vi antingen pratar om något eller jag visar något. Mer info om det kommer senare….

4 och 25 September, 9 och 23 Oktober, 13 och 27 November samt 11 December.

Varmt välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: