Filmtajm

Förra helgen hade vi filmteam här på Härenebro.

Vi fick göra reklam för vår verksamhet. Alltså jag är ju inte alls bekväm med att prata med en kamera i ansiktet så jag har ju skämskudde varje gång jag tittar. Men jag tycker de gjorde en fin liten film och fick med miljön väldigt bra.

Jag nyper mig själv i armen varje gång jag åker till jobbet.

Nu öppnar vi upp för sommartid också…

Imorgon drar jag även igång stickcafé och det ska bli sååå roligt! Hoppas det kommer mycket blandat med människor. Åldrar och nivåer på stickare. Man har lika mycket att lära sig av de moderna stickarna som av de äldre som lärt sig på ett annat sätt och sitter inne med olika trender genom tiderna.

Alla är lika välkomna!

Vill ni se resultatet av reklamfilmen kan ni klicka på länken ⤵️

https://www.facebook.com/watch/?v=4149272748428201

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: