Nu är vi igång!

Efter 2 veckors hårt slit var det äntligen dags för den stora premiären.

Vilken toppenhelg det blev! Den responsen var som kolsyra i helgen kroppen. Massor med människor som står både nära och inte lika när uppvaktade mig med blommor och bubbel. Men det bästa av allt. Alla som såg vad jag gjort av denna lokal. Allt arbete som jag lagt ner på min butik och alla månaders arbete som Jeanette och Magnus lagt ner på kvarnen. Lekande barn, skratt, mumsandet på fika och gamla återseenden bland gästerna under helgen. Det var verkligen sockerdricka i hjärtat att höra!

Nu kan jag unna mig att sticka på heltid. Har haft fullt upp med snöklocketoppen från sandnes denna vecka. Varit på andra besöket hos blomstergrossisten, lite möten, filminspelning, städning och påfyllning av butiken.

Haft tid att hämta barn i skolan och njutit av min dröm. Det får bli ett litet nyp i armen varje dag för att jag får chansen och möjligheten att prova på detta.

Nu blickar jag framåt med nya mål och drömmar i den nya vardagen.

Det roliga är att få komma på och tänka ut nya evenemang för sommaren och förhoppningsvis genomföra dem. Men nu längtar vi så fruktansvärt mycket efter att restriktionerna ska lätta så vi kan få trampa vidare på regnbågens väg.

Nyp, nyp!

Johanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: