Smygpremiär

Ja, vi kör en liten smygstart under påsken. Jag kommer finnas på Mormor Bettys Kringlor under långfredagen och påskdagen kl 11-16 så ni kan få se och känna på mina garner. Fram tills dess väntar jag en stor leverans garn från Imagine wool och färgningen är i full gång av de ofärgade baser jag redan köpt från dessa miljöhjältar. Jag kan berätta mer om vad jag kommer att ha i butiken för er som inte är garntokiga. Längtar efter att få träffa er!

Ett litet smakprov på de färger som finns i garnkammarens handfärgade sortiment.

Vi ses i påsk!

Johanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: