Arbete i det tysta

Jag håller på att arbeta på min kammare på min lediga tid. Inspirerande utflykter, letar grossister, tillverkar prover för att jag ska hinna analysera och ändra inför öppning. Mitt kreativa jag står i blom just nu.

I väntan på godkännande för f-skatt och namn på bolagsverket har jag tid för planering. Kurser som jag hoppas kunna starta upp i sommar och till hösten. Då får vi hoppas att alla är vaccinerade så vi kan få vara kreativa ihop. På måndag ska jag på möte på kommunen för att få hjälp och vägledning i frågor jag har. Det är en galet rolig tid jag har framför mig och jag njuter av både det som ska komma och av det jag har.

Så här arbetas det på även om jag inte vill skylta för mycket med vad som komma skall. Så även här får ni hålla i och hålla ut liiite till!

Världens mest trista och uttjatade uttryck i dessa tider! Men egentligen har pandemin inte varit så tokigt om man ser det ur ett annat perspektiv. Bortsätt från överbelastad sjukhuspersonal och människor som dött och deras nära och kära så ha vi fått tid för annat. Vi kanske har hunnit reflektera över livet, bli mer kreativa och ta tag i saker vi förut glömt bort eller inte hunnit med. Vi måste just nu bara försöka att se det lilla positiva i allt elände för att orka lite till. Dröm och utnyttja tiden, snart ses vi igen!

Johanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: