Skatteverk och bolagsbildning

Då var allt inskickat och klart!

Hade möte med min ekonomiska rådgivare idag. En helt underbar tjej! Jag är så tacksam för att hon vill hjälpa mig att komma igång och svara på alla mina dumma frågor.

För några år sedan gick jag en starta eget-kurs men det här med ekonomi och alla jobbiga termer blir som gröt i mitt huvud. Jag har mer av den skapande och kreativa hjärnan. Stickmatte är min grej, jag ser mönster i tal men att räkna är galet svårt för mig. Så varför gör jag det här?

Ja, det har jag redan frågat mig hundratals gånger faktiskt. Men ändå är det en inre röst som säger att det är det här jag ska göra. Jag är bara så galet tacksam för att min familj stöttar mig och att jag får hjälp.

Imorgon väntar möte med hyresvärden. Ett litet inspirationsmöte med drömmar om framtiden och planering inför öppning av butik.

Jag sov väl 4 timmar i natt men jag är ändå på så sjukt bra humör.

Får nypa mig i armen några gånger nu, tror jag!

Vilken galen men härlig resa jag har framför mig! Ni följer väl med?

Johanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: