Nu börjar vi…

Jag har länge gått och drömt om det rätta tillfället att öppna något eget, ett bageri, en butik med garner och inredning. Men det där tillfälle kommer nog aldrig. Många chanser har kommit och gått genom åren men jag har aldrig vågat ge mig in i företagandet. Inte kan väl jag!?

Men efter ett år fyllt av pandeminyheter så lovade jag mig själv vid nyåret att det är dags att få lite mod. Mod att leva min dröm!

Så nu är det dags!

Jag har fått nys om världens sötaste lilla lokal och den ligger på det mysigaste stället här utanför Vårgårda. En vän till mig köpte nyligen en kvarn vid kulturminnesområdet Härenebro. Nossans vatten porlar utanför butikens fönster och jag vet att sommaren kommer bli alldeles galet rolig. Dessutom ligger Mormor Bättys kringlor ett stenkast från min lilla butik. Antagligen världens godaste fika och mat kan du köpa just där!

Så följ med mig på min resa till framgång!

Johanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: